November 2016
Kookclub november 2016
Kookclub november2016
Aperitief
alles mengen in glazen met ijsblokken | Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 1.5l. appelsiensap 10 cl safari 10 cl grenadine 70 cl vodka |
Voorgerecht : Wilde Eend met Witloof
Witloof fijn snijden en laten carameliseren in boter , p&z ingredienten van de saus laten inkoken en mixen Wilde een heel kort opbakken, laten rusten vlees moet rood zijn , borstje afsnijden en fijne schelletjes |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- saus : |
Hoofdgerecht
aardappelkroketjes maken Hertenbout p&z, boter 30 min. 200° uithalen en in aluminium papier winkelen in verwarmkast 30 min. De saus ingrediënten laten inkoken, bruine fonds aantoevoegen en paseren champignons versnijden, boter, p&z, look,kort opbakken . dresseren op bord |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- saus : 1 fles rode wijn 1 echalotte,1 wortel,laulier,p&z,1 liter kipbouillon , bruine fonds verse kroketjes maken hertenbout |
Nagerecht
1 liter melk opkoken, eierdooiers, suiker, hazelnootpuree alles mixen cognac bijvoegen en paseren samen brengen met de melk en laten afkoelen laten draaien in ijsroomturbine |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 1 liter melk, 8 eierdooiers, 400 gr suiker, 100 gr hazelnootpuree, 5 cl cognac, |
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht weekend
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 Nacht in romantische kamer met kaarslicht, muziek, badmantels, allerlei badkamergadgets
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Flesje Bubbels op de kamer.
- Saunasessie privaat (2u)
- Fietsen, kaarten & wandelroutes
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien